image1 image2 image3 image4 image5 image6

Kiemelt támogatók

Hirdetés

Keresés

Szavazás

Legyen pályaverseny a Plastik Regattán?
 
Plastik Regatta OPEN 2017.09.09-10.
2
Jul
    VERSENYKIÍRÁS
Az idei Plastik Regatta hagyományos futamának módosított időpontja:

2017.09.09-10.

VERSENYKIÍRÁS LETÖLTÉS >>>
 
7
Aug
    VIDEÓ ÖSSZEFOGLALÓ 2016

 
4
Aug
    LÉGI FOTÓK 2016

LETÖLTÉS >>>
 
2
Aug
    FOTÓK ELÉRHETŐSÉGE 2016

LETÖLTÉS >>>


 
1
Aug
    EREDMÉNYEK 2016

SZÉLSEBESEN LEZAJLOTT A 7. PLASTIK REGATTAIdeén hagyatkoznunk kellett megérzéseinkre, mind Résztvevői és mind Rendezői oldalról. Az előrejelzés szerint változó irányú, nem igazán sportszelet prognosztizáltak az időjósok. Ennek ellenére egy folyamatosan, 3 B-ig erősödő D-Dny-i szélben 3 sikeres futamot sikerült abszolválnunk a fűzfői öbölben. Résztvevői oldalról nagy akaratra volt szükség, hogy előbújtassuk a vitorlázó alap motivációját, miszerint : "Hajózni kell!"


Aki ennek szellemében állt hozzá a versenynaphoz, és beadta nevezését, az az egység egy gyönyörű nappal lett gazdagabb.

Rendezői oldalról pedig fel kellett keszülnünk minden eshetőségre, hogy egy mindenki számára élvezetes, pörgős versenyt rendezhessünk. Ezért esett a választásunk egy speciális, könnyen módosítható, egyszerűen rövidíthető pályára, melyet a megérzéseink szerinti D-Dny-i szélben könnyen kitűzhetünk az öbölben. Izgalmas párviadalok alakultak ki, melyet a légifelvételeink gyönyörűen meg is örökítettek.

Köszönjük versenyzőknek, hogy megvalósították a futamokat. Valódi élményeket adni és kapni a legnagyszerűbb érzések egyike.
Tisztelettel, Stricz Tamás versenyvezető
 
A 7. PLASTIK REGATTA GYŐZTES HAJÓJA A

SOLUS, dynamic 2000

Freud Csaba a VESC színeiben és Bánkúti Péter páros

 
 
29
Jan
    A Vándordíj
A Plastik Regatta Vándordíjának formaterve Hermann Tibor ipari formatervező kreatív ötlete. Meglehetősen sok munkaóra fekszik a forma kialakításában. Anyaga "full carbon" és saválló talp, ami a Díjat örök darabbá teszi, nem mintha ki lenne téve a természeti erők romboló hatásának. Jelképe annak a törekvésnek, hogy ez a verseny rugalmas, és hosszúéletű legyen. A Díj végleges formáját Hodács Lajos műhelyében nyerte el. Hodács Lajos és fia Attila ( Klubunk vezető edzője) által vezetett hajóépítő műhelyből, már számtalan carbon hajózási termék került a hazai és nemzetközi vizekre. A műhely elsősorban ifjúsági versenyzők technikai feltételeit biztosítja, hajók, veretek és egyéb kiegészítők formájában.


 

PARTNEREK

Egyéb versenyek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés